VOLLEDIG GEMEUBILEERD 2,5-kamer appartement ligt op de begane grond en heeft hierdoor een tuin met een royaal terras. Door de ligging op het zuidoosten geniet je zowel in de ochtend als in de middag van de zon.

Je woont in hartje Amersfoort maar zonder de hectiek voor de deur, wie wil dat niet! Om het nog mooier te maken is er tevens de mogelijkheid je auto vlak voor de deur te parkeren. Ben je enthousiast over de inrichting, die kan zelfs ook achterblijven! Wat wil je nog meer? Nieuwsgierig? Kijken mag!

De Beestenmarkt is een intiem complex, rustig gelegen met voor stadse begrippen veel groen. Wie hier woont heeft het historisch stadshart als beste buur. De winkels, openbaar vervoer, restaurants en supermarkten zijn op loopafstand. Ook voor een avondje uit kan de auto thuisblijven.

Dan de woning zelf.
Centrale hal met intercominstallatie. Vanuit het portaal komt u in de hal van het appartement. De woonkamer is bijzonder licht door 3 grote ramen aan de tuinzijde. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de tuin. Het binnenterrein is een afgesloten gebied en alleen toegankelijk voor bewoners. De halfopen keuken grenst aan de woonkamer. De opstelling van de HR-ketel is in een praktische bergkast. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de slaapkamer van 15,5 m2. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en wasmachineaansluiting. Het toilet is separaat.

Kortom een prettig tijdelijke huurwoning op een bijzonder leuke locatie in het centrum van Amersfoort.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar vanaf 23 mei 2023 tot 31 augustus 2023;
– Inschrijven op het adres is niet mogelijk;
– Volledig gemeubileerd opgeleverd;
– € 175,- voorschot g/w/e/tv/internet/belastingen;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 75,- per maand;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur incl. parkeren;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Wegens toenemend plaatsgebrek voor de runderhandel aan de Varkensmarkt en voor paarden aan de Kamp werden deze markten in respectievelijk 1655 en 1662 overgebracht naar een gedeelte van het Sint-Janskerkhof, dat vanaf dat moment de naam Beestenmarkt kreeg