**VOL GEBOEKT/ FULL BOOKED**
Welkom bij project Beringstraat! Wil jij graag wonen in een prachtig appartement vlakbij het centrum van Amersfoort? Zoek dan niet verder want dit is je kans! 

Complex: Het complex is voorzien van alle gemakken. 23 appartementen verdeeld over 4 woonlagen. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het complex waarvan een aantal woning zijn gekoppeld aan een privé plek. Een gemeenschappelijke fietsenberging, ruime entree met plateaulift en een balkon behoren tot de gemakken van dit complex.

Dit type heeft een ruime speelse indeling extra zijkamer, een praktische indeling en bevindt zich op de derde en tevens bovenste woonlaag.

Indeling: Ruime entree/hal, meterkast, aparte riante berging met wasmachine-aansluiting, moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Vanuit de entree heeft u toegang tot alle vertrekken. Lichte en ruime woonkamer met toegang tot een zijkamer waar je een leuke ruimte kunt creëren om heerlijk te tafelen. Tevens heb je hier toegang tot de extra kamer welke goed is te gebruiken als werk/studiekamer. De vloer is afgewerkt met prachtig vinyl/pvc in hout look. Moderne open keuken voorzien van gasfornuis, koelkast, vaatwasser en voldoende kastruimte.

Bijzonderheden:
– Gebruikersoppervlakte ca. 74,1 m2;
– Moderne vloer;
– Complete keuken en badkamer;
– Goede locatie vlakbij centrum;
– Eigen parkeerplek in de garage;
– Douchescherm huidige huurder VERPLICHT overnemen.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 augustus 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer); 
– Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden; 
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel of mail naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan? 
……….
Beringstraat: Vitus Bering, 1680-1741, Deens poolvaarder in Russchische dienst. Voer in 1728 langs de noordkust van Siberië en later via de naar hem genoemde Beringstraat en Beringzee naar de Noordelijke IJszee. Op een tweede tocht, in 1741, ontdekte hij de kust van Alaska en de Aleoeten. Naar hem is ook Beringeiland genoemd.