Aan de Zwarteweg in Leusden mogen wij dit gasloze appartement van 68 m² aanbieden. De locatie aan de Zwarteweg is centraal gelegen in Leusden. Leusden ligt voor een deel op de Utrechtse Heuvelrug en voor een deel in de Gelderse Vallei. Vanwege de centrale ligging, is het een ideale plek voor starters, jonge gezinnen, alleenstaanden, of wat oudere stellen.

Duurzaam en energiezuinig wonen is het uitgangspunt voor het woongebouw aan de Zwarteweg in Leusden. Hierbij wordt het gebruik van gas geheel vervangen door de toepassing van elektrische energie. Zowel koken, verwarmen als warm tapwater gebeurt volledig elektrisch. Daar komt bij dat de woning volledig is voorzien van vloerverwarming, er dient alleen nog een vloer gelegd te worden. De huurder kan de woning dus naar eigen wens afmaken! De wanden zijn strak afgewerkt en de keuken is voorzien van diverse moderne inbouwapparatuur.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Wij laten dit appartement graag op korte termijn aan u zien!

Indeling:
Het trappenhuis met ruimte lift is centraal in het pand gelegen. De bergingen zijn op de begane grond te bereiken. De woning is op de eerste etage en heeft een balkon op Oosten. Bij binnenkomst aan je rechterhand heb je toegang tot de badkamer en de technische ruimte. Vervolgens loop je via de moderne keuken de woonkamer binnen. De slaapkamers zijn ruim en geven toegang tot het balkon.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar vanaf 01 juni 2023;
– De woning wordt kaal opgeleverd;
– Huurperiode: onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden;
– Servicekosten € 75,- per maand;
– Water € 10,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel of mail naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.