Gelegen op een top locatie op loopafstand van het historische centrum en het NS-station. Hier kunt u rustig wonen en tegelijkertijd genieten van de levendige stad. De winkels om de hoek (Leusderweg) en de goede ontsluiting naar de snelweg maken het woongenot compleet.

Royaal wonen in een sfeervolle bovenwoning met voldoende ruimte. Loopt u even mee?

Entree:
U komt binnen bij de gezamenlijke entree met trappenhuis naar de eerste verdieping. De toegang naar het appartement zit direct rechts, vervolgens komt u aan in de ruime hal.

Via de ruime hal, welke de toegang biedt tot het toilet en de badkamer met tweede toilet, komt u in de keuken terecht ca 12 m2. Moderne en lichte halfopen keuken compleet met alle voorzieningen van vandaag de dag. De woonkamer van ca. 30m2 is heerlijk licht door de grote raampartijen en voorzien van een frans-balkon en vloerverwarming. De badkamer is voorzien van douche, wastafel, toilet, design radiator en tevens kunt u hier de wasmachineaansluiting vinden. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich de eerste slaapkamer van ca. 16m2 eventueel ook een heerlijke werkplek! Via de trap komt op de tweede etage, bergruimte met een open zolderkamer van ca. 14m2 met aangrenzend een riant dakterras op het zuiden van ca. 25m2. Tevens is er nog een ruime berging CV hok aanwezig.

De hoofdslaapkamer op de tweede etage is voorzien van een inbouwkast en is maar liefst ca. 17m2 groot!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 02 oktober 2023;
– De woning wordt kaal opgeleverd, vloer blijft achter kosteloos (tapijt);
– Huurperiode: minimaal 12 maanden- onbepaalde tijd;
– Parkeerplaats verplichte afname € 50,- per maand op steenworp afstand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting.

Wij kunnen vooraf vrijblijvend en AVG-proof gegevens opvragen om te beoordelen of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor de woning. Indien u niet in aanmerking komt hebben wij de gelegenheid om de bezichtigingsafspraak te annuleren.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Deze weg voert langs de voet van de Amersfoortse berg. Na een verzoek van de bewoners werd de oorspronkelijke naam Watersteegje (al genoemd in 1698) in 1881 gewijzigd in Lange Bergstraat, dit omdat er destijds in Amersfoort al twee Waterstegen waren, in de Kruiskamp en bij de Hellestraat. De straat liep destijds vanaf het huidige Prinses Julianaplein naar de Stationsstraat. In 1914 werd de naam van de straat voor wat betreft het gedeelte tussen de Utrechtseweg en de Stationsstraat gewijzigd in Vlasakkerweg en voor wat betreft het gedeelte tussen Prinses Julianaplein en Utrechtseweg in Bergstraat.