**vol geboekt/ full booked**

Prachtig 3-kamer appartement, rustig gelegen in Amersfoort Zuid, op steenworp afstand van het gezellige centrum van Amersfoort en winkelvoorzieningen. Het appartement is goed afgewerkt en beschikt over een heerlijk zonnig terras (zuidwesten) dat op de tweede en tevens bovenste verdieping gelegen is waardoor er privacy aanwezig is. Naast de privé buitenruimte heeft u de beschikking over een prachtig aangelegde en ruime binnentuin, waar altijd een heerlijk plekje te vinden is.

Indeling: entree, toilet met fontein, zeer lichte en ruime woonkamer (ca.33 m²) met houten vloerdelen en balkon op het zuidwesten, luxe stijlvolle keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, eet- / studeerkamer met uitzicht op de binnentuin. Slaapkamer, badkamer voorzien van ligbad, douche, design radiator en wastafel. Separate wasruimte, kast met HR combiketel.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 18 september 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Wij kunnen vooraf vrijblijvend en AVG-proof gegevens opvragen om te beoordelen of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor de woning. Indien u niet in aanmerking komt hebben wij de gelegenheid om de bezichtigingsafspraak te annuleren.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
NB: Aanvankelijk Beekstraat geheten. Tot in de jaren zestig van de vorige eeuw kende Amersfoort een volledige tweede grachtengordel, die zijn water ontving van de beken die er in uitmonden en daarom ook wel de Beek werd genoemd. De Korte en de Lange Beekstraat kwamen hierop uit.