Amsterdams wonen met parkeren en riante tuin van 25m2 diep in Amersfoort? Hier kan het!
Volgens velen kan wonen in Amersfoort niet veel leuker dan aan de geliefde Schimmelpenninckstraat. Het is een bijzonder sfeervolle straat, op loopafstand van het oude stadscentrum met alle culturele voorzieningen en wekelijkse markten, maar ook direct bij de Eemhaven met tal van restaurants, het stadsstrand en Amersfoorts mooiste monument “De Koppelpoort”. Een volumineus begane grond appartement als dit komt niet vaak te huur, dus grijp je kans!

De indeling is als volgt: gezamenlijke entree, hal, voordeur appartement, hal, toiletruimte met vrij hangend closet, toegang tot de kelder, zeer royale open keuken voorzien van apparatuur van ca, 32m2, lichte woonkamer van ca. 26m2 en met glazen dak en openslaande deuren naar de heerlijke tuin. Aangrenzend bevindt zich de nieuwe badkamer voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel. Aan de voorzijde van het pand riante slaapkamer van ruim 20m2.
Tuin is voorzien van garage met mogelijk om te parkeren.
Gehele woning is voorzien van houtenvloer.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 16 oktober 2023;
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Huurperiode: bepaalde-tijd 24 maanden;
– Energie te voldoen aan eigenaar op basis van m2, ca. € 190 euro per maand incl. internet;
– Eigen parkeergarage is in de huurprijs inbegrepen van € 200,– per maand;
– Exclusief gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. energie voorschot;
– Gunning eigenaar.

Wij kunnen vooraf vrijblijvend en AVG-proof gegevens opvragen om te beoordelen of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor de woning. Indien u niet in aanmerking komt hebben wij de gelegenheid om de bezichtigingsafspraak te annuleren.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Mr. Franciscus David graaf Schimmelpenninck, 1854-1924; was burgemeester van Amersfoort 1891-1899, lid van Provinciale Staten 1891-1905, lid van Gedeputeerde Staten 1899-1905 en commissaris van de Koningin van Utrecht 1905-1914.