**vol geboekt/ full bookd**

Op een van de leukste plekken van Amersfoort komt dit prachtige appartement beschikbaar. Het appartement is gelegen aan de gezellige winkelstraat de Kamp. De kamp ligt middenin het winkelgebied van Amersfoort. De straat bestaat uit voornamelijk historische panden, daardoor erg geliefd op te wonen. De binnenstad met al haar gezellige winkels, terrassen en restaurants zijn op loopafstand. Het centraal station is op 5 minuten fietsafstand maar is ook goed lopend af te leggen en tevens bevinden zich bushaltes op loopafstand. Het pand heeft Neoclassicistische invloeden in kroonlijst en is de door de gemeente Amersfoort als “Beeldbepalend” beoordeeld.

Wij bieden een appartement aan in dit prachtige gebouw welke in het jaar 2021 volledig zijn gerenoveerd.

Indeling:
De woning van 45 m² bevindt zich aan de achterkant op het zuiden, waardoor u de gehele dag van de zon geniet. Het betreffen allemaal twee kamer woningen met veel ramen, waardoor er voldoende daglicht is. De ruime slaapkamer grenst aan de woonkamer met open keuken. De badkamer heeft een geheel nieuwe inloop douche met toilet.
De woningen aan de voorkant beschikken over dezelfde open indeling, alleen met uitzicht over de winkelstraat. Deze zijn tevens wat ruimer.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 02 oktober 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Parkeren in de nabijgelegen parkeergarage (Beestenmarkt of Flintplein), geen parkeervergunning mogelijk;
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;
– Gunning eigenaar.

Wij kunnen vooraf vrijblijvend en AVG-proof gegevens opvragen om te beoordelen of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor de woning. Indien u niet in aanmerking komt hebben wij de gelegenheid om de bezichtigingsafspraak te annuleren.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Kamp, de naam van straat en poorten heeft niet, zoals men wel hoort, de betekenis van ‘weg naar Kampen’; de eerste belangrijke stad op deze weg is immers Deventer; in 1388 komt het woord ‘coecamp’ voor [Rootselaar, 1878, I-425]; K komt van Lat. campus, dit betekent ‘omheind terrein’; uit de oude naam blijkt dat er vee gehouden werd; de straat is naar het aanliggende terrein genoemd. Waarschijnlijk is het een pre-stedelijk toponiem (Namen). De Kamperbinnenpoort heet dan ook in 1381 Viepoort. [H. Poots in DSA 21-11-1984].