RECREATIEWONING TE HUUR. INSCHRIJVING NIET MOGELIJK.

Gezellige tweekamer bungalow met riante tuin in het sfeervolle Bunschoten-Spakenburg. Gelegen tegenover het Eemmeer ten Noorden van Amersfoort. De bungalow ligt slechts op twee minuten lopen van recreatiegebied ’t Kleine Zeetje, met zandstrand, grasveld als zonneweide en speeltuin voor kinderen. Bunschoten-Spakenburg is een authentiek en levendig vissersdorp met vele havens m
et fraai uitzicht op de platbodems en andere schepen die in de haven liggen. Cultuursnuivers kunnen hun geluk opdoen bij de oude Museumhaven, de botterwerf en Museum Spakenburg. De omgeving biedt genoeg opties voor een heerlijke fiets- wandel- of boottocht. Het centrum van Bunschoten-Spakenburg, met diverse winkels en supermarkten, ligt op slechts 5 minuten fietsafstand. De uitvalsweg A1 ligt op ongeveer 10 minuten afstand met de auto.

Indeling:
Bungalow: hal met toegang naar toilet en toegang tot nette badkamer voorzien van wastafel en douchecabine en wasmachineaansluiting. In de ruime woonkamer komt veel daglichtinval binnen door de grote raampartijen. De open keuken is voorzien van diverse apparatuur met inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en combi oven/magnetron. Via de woonkamer toegang tot de slaapkamer. Via de slaapkamer toegang tot de tuin.

Buiten: Riante tuin rondom de bungalow. Een deel is betegeld en terras van gemaakt en een deel grind. Aan de achterkant worden nog graszoden gelegd. Aan de voorkant is een ruime schuur voor het stallen van spullen.

Gratis parkeeropties op de centrale parkeerplaats van het park.
Permanente bewoning alsmede een inschrijving bij de gemeentelijke basisadministratie zijn derhalve niet mogelijk.

– Beschikbaar per direct in overleg;
– Beschikbaar voor een éénpersoonhuishouden;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– De woning is bestemd voor een eenpersoonshuishouden;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Wij kunnen vooraf vrijblijvend en AVG-proof gegevens opvragen om te beoordelen of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor de woning. Indien u niet in aanmerking komt hebben wij de gelegenheid om de bezichtigingsafspraak te annuleren.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.