Exclusieve vernieuwbouw woning in het Hart van Amersfoort: Uitermate geschikt voor expats!

Bent u op zoek naar de perfecte woning die het bruisende stadsleven van Amersfoort combineert met het comfort van modern wonen? Wij presenteren met trots drie prachtige huurwoningen in het hart van Amersfoort, volledig gerenoveerd en met een luxe afwerking die uw verwachtingen zal overtreffen. Ideaal voor expats en iedereen die op zoek is naar een verfijnde levensstijl.

Locatie, Locatie, Locatie!
Gelegen in het historische centrum van Amersfoort, geniet u van het gemak van de stad binnen handbereik. Verwen uzelf met de levendige cultuur, restaurants, winkels en entertainmentopties, allemaal op loopafstand van uw nieuwe thuis.

Volledig Gerenoveerd en Luxe Afgewerkt
Deze woningen zijn grondig gerenoveerd om aan de hoogste normen te voldoen. Stap binnen in een oase van comfort en stijl, met een interieur dat modern design en functionaliteit naadloos combineert. De visgraat vloer met vloerverwarming creëert een warme en uitnodigende sfeer, terwijl de donkerbruine keuken en betegelde badkamer een elegant contrast bieden.

Moderne Leefruimte
Met een ruime oppervlakte van ongeveer 75 m² bieden deze woningen voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten. De twee slaapkamers zijn perfect om gasten te verwelkomen of om een kantoor aan huis in te richten. Het gemeubileerde interieur is met zorg samengesteld om aan al uw behoeften te voldoen, zodat u meteen kunt intrekken.

Gedeeld Zonneterras en Eigen Berging
Geniet van de buitenlucht zonder de drukte te verlaten. Het gedeelde zonneterras biedt een rustige ruimte om te ontspannen, te lezen of zelfs wat thuiswerk te doen onder de zon. Daarnaast beschikt elke woning over een eigen berging voor extra opslag, zodat uw leefruimte altijd netjes en georganiseerd blijft.

Duurzaamheid en Energiezuinigheid
Milieubewust wonen wordt een realiteit in deze woningen met een energielabel A+++. Dit betekent lagere energiekosten en een positieve impact op het milieu. U kunt zich goed voelen over uw keuze om hier te wonen terwijl u geniet van het gemak en de luxe die deze woningen te bieden hebben.

Of u nu een expat bent die op zoek is naar een permanent verblijf, of gewoon wilt genieten van de gemakken van het stadsleven, deze woningen bieden enkel het beste wat Amersfoort te bieden heeft!

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en uw nieuwe levensstijl te ervaren. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in uw nieuwe thuis!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per direct;
– De woning wordt gemeubileerd opgeleverd;
– Huurperiode maximaal 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden; indien van toepassing
– Gunning eigenaar.

Wij kunnen vooraf vrijblijvend en AVG-proof gegevens opvragen om te beoordelen of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor de woning.
Indien u niet in aanmerking komt hebben wij de gelegenheid om de bezichtigingsafspraak te annuleren.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
……….
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.