**VOL GEBOEKT/ FULL BOOKED **

Wonen aan de rand van het bos, royale woonkamer met aparte eetkamer, 2 balkons, 2 slaapkamers, keuken, complete badkamer, parkeren voor de deur. Dit appartement van 70 m² op de 1e verdieping heeft het allemaal!

Dit aantrekkelijke 4-kamer appartement is gelegen midden in het geliefde Bergkwartier nabij winkelvoorzieningen van de Leusderweg, uitvalswegen en bosgebied “Klein Zwitserland”. Het complex is de afgelopen jaren gerenoveerd en zeer goed geïsoleerd. Zo zijn alle ramen voorzien van HR ++ glas, is er spouwmuurisolatie en vloerisolatie aangebracht.

Indeling: entree, hal, woonkamer v.v. grote raampartijen, open eetkamer met toegang tot het zonnige balkon, toiletruimte, 2 slaapkamers, gesloten moderne keuken met inbouwapparatuur & eigen balkon, badkamer met ruime inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.

De stookruimte bevindt zich naast de ingang tot het appartement en is v.v. van een eigen HR CV combiketel van het merk Nefit. Het complex is onderworpen aan een uitgebreid woningverbeteringsplan als onderdeel van het energiebesparingsproject Surinamelaan, wat zorgt voor nog meer wooncomfort!

Een eigen berging en parkeren voor de deur maken het helemaal compleet!

Let op, oudere foto’s en andere inrichting!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 02 oktober 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Wij kunnen vooraf vrijblijvend en AVG-proof gegevens opvragen om te beoordelen of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor de woning. Indien u niet in aanmerking komt hebben wij de gelegenheid om de bezichtigingsafspraak te annuleren.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
NB: Suriname is de republiek aan de noordkust van Zuid-Amerika. Tot de onafhankelijkheid in 1975 een autonoom deel van het Koninkrijk der Nederlanden. Suriname heeft 476.000 inwoners verdeeld over 161470 km2 land. Dat resulteert tot een bevolkingsdichtheid van 2,92 inwoners per km2 (Nederland 399 inwoners per km2).