“WAUW!”
Wonen nabij het Eemkwartier? Dat kan binnenkort bij het Nieuwbouwproject genaamd WAUW!
In het Soesterkwartier vlak aan de Amsterdamseweg staat dit nieuwe gebouw dat ruimte biedt aan 41 gloednieuwe luxe energiezuinige appartementen verdeeld over 5 woonlagen. Met zo’n 10 verschillende woningtypen en afmetingen van 41 tot 75 m² gebruiksoppervlak, vindt je altijd het appartement dat bij jou woonwensen past. Alle woningen op 1 na hebben een buitenruimte!

Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt en wanneer je gezellig een avond uit wil, dan kun je na afloop wandelend naar huis. Het complex is gelegen in een straat nabij de gezellige binnenstad van Amersfoort, het Eemkwartier en het Centraal Station. Winkels, scholen en (sport) voorzieningen zijn in de buurt evenals het Bos Birkhoven, Dierenpark en het Bosbad. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar diverse snelwegen.

Indeling:
Type F gelegen op de eerste verdieping.
Entree appartement, open keuken zwarte keuken voorzien van inductie kookplaat, oven/combi magnetron, vaatwasser, afzuigkap, koel/vries combinatie. Berging nabij de keuken met WMA, separaat hangend toilet met wastafel, ruim balkon ca 5m2, slaapkamer van maar liefst ca. 17,40m2 met glaspui naar de woonkamer toe voor extra ruimtelijk gevoel en licht, volledige betegelde badkamer voorzien van inloopdouche met glasscherm, en wastafelmeubel met extra kast.
Gezamenlijke fietsenberging in het pand.

Tevens is er een mogelijkheid voor het huren van een prive parkeerplaats vanaf € 50,– tot € 65,– per maand indien beschikbaar, er zijn er 19 stuks zowel buitenplekken als overdekt.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 oktober 2023 o.v.v. bouwwerkzaamheden;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (Hoogwaardige PVC vloer);
– Huurperiode: minimaal 12 maanden- onbepaalde tijd;
– Exclusief nutsvoorzieningen (uitsluitend elektra en water) en gemeentelijke belastingen;
– glasvezel of CAI beschikbaar per appartement;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur (in overleg kan hier worden van afgeweken;
– Energielabel A +++ is onder voorbehoud kan eventueel nog hoger worden, na gereed bouw is dit zeker.
– Gunning eigenaar.

De woningen zijn voor als nog niet te betreden i.v.m. bouwwerkzaamheden en veiligheid! Bij interesse kunt u dit kenbaar maken door contact op te nemen met ons kantoor! Wij zullen de mogelijkheden op dat moment verder met u doornemen.

Wij kunnen vooraf vrijblijvend en AVG-proof gegevens bij u opvragen om te beoordelen of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een appartement. Indien u niet in aanmerking komt hebben wij de gelegenheid om de bezichtigingsafspraak te annuleren.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor! Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Naam 26 oktober 1948 gewijzigd in Drenthsestraat; bij Rb. nr. 104 van 26 mei 1959 keerde de naam Drentsestraat terug. Genoemd naar de Nederlandse provincie Drenthe.