**VOL GEBOEKT/ FULL BOOKED AANVRAGEN ZIJN NIET MEER MOGELIJK**

Dit centraal gelegen 3-kamer hoek-appartement met eigen berging en privé parkeerplaats. Het appartement ligt tegenover het NS Station en op de bovenste verdieping.

De woning bevind zich op loopafstand van de Eemhaven en het Eemplein. Dit moderne appartement is in 2011 opgeleverd en heeft zowel voor als achter een vrij uitzicht.

De bereikbaarheid kan niet veel beter; binnen 35 minuten sta je in het centrum van Amsterdam, winkelen in Utrecht: slechts 15 minuten met de trein. Het is een veelzijdige woonplek, ideaal voor forenzen! Een plek voor iedereen die sfeer, gezelligheid en rust in een stedelijke omgeving met een hoog voorzieningsniveau en uitstekende verbindingen weet te waarderen.

Kortom een veelzijdige woonplek, ideaal voor forenzen! Een plek voor iedereen die sfeer, gezelligheid en rust in een stedelijke omgeving met een hoog voorzieningsniveau en uitstekende verbindingen weet te waarderen.

De indeling is als volgt:
Op de begane grond bevindt zich de centrale entree met brievenbussen, lift, trappenhuis en bergingen. Het appartement ligt op de bovenste verdieping op de hoek.

Woning:
De entree met hal geeft toegang tot de meterkast, apart toilet, nette badkamer met douchecabine en wastafel. Ruime en lichte woonkamer met grote raampartijen waarbij u heerlijk vrij uitzicht heeft over het plein. Moderne open keuken voorzien van vaatwasser, koelkast, combi magnetron en gaskookplaat. Vanuit de woonkamer betreed u het zonnig gelegen balkon/loggia gelegen op het zuiden. Twee ruime slaapkamers aan de noordzijde van de woning. Aparte bergruimte met wasmachineaansluiting en CV-ketel.

Het appartement is geheel voorzien van een laminaatvloer en wordt zonder gordijnen opgeleverd. De privé parkeerplek op afgesloten terrein bevindt zich aan de noordzijde van het pand.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 12 september 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: bepaalde tijd huurovereenkomst maximaal 24 maanden;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 80,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. parkeren;
– Gunning eigenaar.

Wij kunnen vooraf vrijblijvend en AVG-proof gegevens opvragen om te beoordelen of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor de woning.
Indien u niet in aanmerking komt hebben wij de gelegenheid om de bezichtigingsafspraak te annuleren.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Piet Mondriaan was een Nederlandse kunstschilder en een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. Hij werd op 7 maart 1872 geboren in Amersfoort en stierf in 1944 op 72 jarige leeftijd in New York. Zoals vele kunstenaars ontdekte Mondriaan al op relatief vroege leeftijd dat hij bijzonder veel schilders talent had. Hij woonde en werkte in verschillende steden in Nederland en wereldwijd in Parijs, London en New York.