Een prachtige appartement beschikbaar in dit unieke en vooral mooie complex nabij het centrum. Comfortabel en luxe 2-kamer appartement op zeer gunstige en aantrekkelijke centrum locatie!

Locatie:
Wonen op deze locatie biedt alle voordelen van het Centrum. Zo treft u het Centraal Station op loopafstand, als ook de historische binnenstad, horecagelegenheden en het onlangs gebouwde Eemplein met Albert Heijn en diverse andere winkels. Ook treft u schuin tegenover de nieuwe Pathé Bioscoop. Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf de invalswegen en op loopafstand (4 min.) van het Centraal Station. Door de centrale ligging van Amersfoort is ook de rest van Nederland vlakbij. Hoewel de locatie tegen de binnenstad ligt is het er opvallend rustig, alsof de stad wordt buitengesloten. Op 2 minuten lopen van de gezellige binnenstad heeft u alle voorzieningen van de stad, winkels, restaurants, bioscoop en theater, binnen handbereik.

Indeling:
Entree centrale hal met videofoon, trapportaal, liften, toegang naar algemene fietsenberging en parkeerkelder, entree appartement, hal, bergkast met opstelling wasmachine/droger en c.v.-ketel, meterkast, badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, spiegelkast en toilet, toegang tot de slaapkamer v.v. glazen pui met doorkijk naar loggia. Vanuit hal toegang tot de woonkamer met open keuken v.v. 4-pitsinductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast met 3 vriesladen, vaatwasser en toegang tot de loggia.

Het appartement beschikt over een parkeerplaats in de parkeerkelder welke bereikbaar is middels een autolift. Hier bevindt zich tevens de algemene fietsenberging met vaste plekken. Tevens vindt u te midden van het complex een sfeervolle binnenplaats waar u als bewoner heerlijk kunt genieten van het buitenleven.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 02 oktober 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Eigen parkeerplaats in de onderbouw € 55,- (verplichte afname);
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Levering van duurzame energievoorzieningen op eigen naam via leverancier Vaanster;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom twee maanden huur incl. parkeren ;
– Gunning eigenaar.

Wij kunnen vooraf vrijblijvend en AVG-proof gegevens opvragen om te beoordelen of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor de woning. Indien u niet in aanmerking komt hebben wij de gelegenheid om de bezichtigingsafspraak te annuleren.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.