**vol geboekt voor een bezichtiging / full booked for a viewing**

In 2005 is op loopafstand van de stad en het centraal station appartementencomplex “De Plantage” gerealiseerd . Zeer ruim 3-kamer appartement (ca. 85m²) met balkon met uitzicht op het centrum van de stad. Het appartement is gelegen op de 4e verdieping.

Dichtbij het centrum van Amersfoort, het NS-station en met alle voorzieningen om de hoek. Het appartement beschikt over één parkeerplaats en een berging in de afgesloten parkeerkelder. Tevens is er een aparte fietsenberging voor de bewoners. Daarnaast beschikken de appartementen naast een eigen balkon ook over een gezamenlijke daktuin.

Indeling:
Centrale entree met postkasten en lift.
Entree, ruime hal, meterkast. Functionele bergruimte met wasmachine-opstelplaats en cv-ketel, vrij hangend toilet met wastafel. Badkamer voorzien van ligbad, aparte douche en wastafel. 2 ruime slaapkamers. Woonkamer met, moderne keuken voorzien van alle apparatuur.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 23 oktober 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Servicekosten incl. privé parkeerplaats € 55 per maand;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, onbepaalde tijd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. kosten parkeren;
– Gunning eigenaar.

Wij kunnen vooraf vrijblijvend en AVG-proof gegevens opvragen om te beoordelen of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor de woning. Indien u niet in aanmerking komt hebben wij de gelegenheid om de bezichtigingsafspraak te annuleren.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Friesestraat: Provincie van Nederland. Deze naam werd al eerder gebruikt, maar de oorspronkelijke straat, in het gebied Puntenburg, is verdwenen.