**VOL GEBOEKT/ FULL BOOKED AANVRAGEN ZIJN NIET MEER MOGELIJK**
Ruimte licht en een prachtig uitzicht over Amersfoort! In de wijk Liendert met alle voorzieningen om de hoek, is dit ruime 4-kamer appartement te vinden. Geniet in alle rust op het balkon gelegen op de 7e woonlaag met een prachtig uitzicht over de stad en al het groen! De wijk Liendert, waar het appartement gesitueerd is, ligt nabij het centrum van Amersfoort met winkels, restaurantjes, theater, bioscoop en andere voorzieningen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de wijk, er is een Jumbo supermarkt en Lidl aanwezig. Of anders bij het dichtbij gelegen Neptunusplein. Heeft u een auto? Dan is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van maar liefst 98 m² en heeft een heerlijk breed balkon gelegen op het zuidoosten met grandioos uitzicht. Daarnaast treft u in de woning een lichte, zeer ruime woonkamer, aansluitend een voor diverse doeleinden te gebruiken zijkamer, 2 prima slaapkamers, nette frisse nieuwe badkamer en moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur!

Begane grond: afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, trapopgang en lift. Zevende verdieping:
Entree, brede hal met meterkast, welke toegang geeft tot de verschillende vertrekken. Ruime, lichte woonkamer met aansluitend de zijkamer. Deze kamer kan goed gebruikt worden als studeerkamer, eetkamer of als extra slaapkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het brede balkon gelegen op het zuidoosten.

Dichte moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur: 4-pits gasstel, afwasmachine, vriezer en koelkast. In een aparte bergkast in de hal bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en de opstelling van de (huur) boiler. Nette nieuwe badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel. Separaat toilet met fontein. Twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van het appartement.

Vrijwel het gehele appartement is voorzien van een nette laminaatvloer, met uitzondering van de keuken, deze is voorzien van een plavuizen vloer.

Berging:
De fietsenberging is gelegen op de begane grond.

Bijzonderheden:
• Voorzien van dubbele beglazing.
• Woonoppervlak 98 m².
• Inhoud 305 m³.
• Bouwjaar circa 1966.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 02 oktober 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: bepaalde tijd 24 maanden;
– Maandelijkse voorschot stookkosten € 125,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Wij kunnen vooraf vrijblijvend en AVG-proof gegevens opvragen om te beoordelen of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor de woning. Indien u niet in aanmerking komt hebben wij de gelegenheid om de bezichtigingsafspraak te annuleren.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Vogels behorend tot de familie Eendachtigen. Hun snavel is even lang als de rest van de kop. Hun voedsel is vnl. plantaardig: gras, graan, kool e.d. Sommige soorten eten echter ook insecten, schelpdieren en kleine gewervelde dieren.