**VOL GEBOEKT/ FULL BOOKED AANVRAGEN ZIJN NIET MEER MOGELIJK**

WONEN IN EEN RIJKSMONUMENT IN HARTJE BINNENSTAD? In onze historische binnenstad gelegen aan de Muurhuizen hebben wij dit volledig stijlvolle 3 kamer appartement beschikbaar.
Bruto woonoppervlakte ca.65m2 door het schuine dak en vooral de hoogte van de nok is het daadwerkelijk groter! (netto ca. 50m2)

Bouwkundig is het tiptop in orde, evenals alle voorzieningen. De woonsfeer die hier geboden wordt is werkelijk uniek. Kortom: charmant en knus wonen in een eeuwenoud huis in één van de meest bijzondere straten van de stad Amersfoort waar de sfeer direct tastbaar is zodra u de straat in loopt. Dit deel van de Muurhuizen is het historische centrum van Amersfoort. Natuurlijk op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen zoals: het station, het stadscentrum met goede winkel & horeca voorzieningen, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten aan de Krommestraat, op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, het kan allemaal. Stel je voor: in nog geen 2 minuten haal je een heerlijk kopje koffie bij Coffee Corazon of loop je naar een van de restaurants om de hoek!

Indeling:
Gezamenlijke entree met trap naar eerste en tweede verdieping. Tweede etage: Voordeur, hal met toegang tot de woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer met toilet en slaapkamer. De woonkamer biedt middels een vaste trap tot de vide. Via de woonkamer en de slaapkamer is toegang tot het balkon met uitzicht op de Lieve Vrouwentoren en Sint Joriskerk.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 02 oktober2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer en verlichting);
– Beschikbaar bij voorkeur éénpersoonhuishouden (niet noodzakelijk);
– Huurperiode: in eerste instantie bepaalde tijd 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen, energie gemuteerd op eigen naam en alles in eigen hand middels eigen meterkast;
– Glasvezel of Cai (kabel Ziggo) beschikbaar;
– Vrij parkeren op 10 minuten loopafstand;
– Niet rokend en GEEN huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Toen de ruimte binnen de oorspronkelijke stadswallen te klein werd, besloot het Amersfoortse stadsbestuur rond 1380 tot de bouw van een nieuwe stadsmuur die een veel ruimer gebied moest omsluiten. Omstreeks 1450 was de nieuwe ommuring gereed en kon de oude muur worden afgebroken. Ter plaatse werden met hergebruik van het vrijgekomen bouwmateriaal huizen gebouwd, die hun naam aan de verdwenen muur ontleenden.