**vol geboekt/ full booked**
Wij nemen het wensenlijstje even door. Je zoekt een woning met een sfeervolle woonkamer, een fijne woonkeuken, een complete badkamer, eigen parkeerplaats en het liefst een gezellig balkon. Dan is de Amsterdamseweg 30 in Amersfoort misschien de perfecte woning voor jou! Alle genoemde punten zijn te vinden in deze woning en deze beschikt daarnaast ook nog over een fijne slaapkamer.

Locatie
Het appartementencomplex ligt om de hoek van het Eemplein en De Nieuwe Stad. Amersfoort is een gezellige stad met een ruim aanbod aan winkels, kroegen, terrassen en restaurantjes. Hier is altijd wel iets te beleven. Vanuit het appartement loop je binnen een paar minuten naar de gezellige terrassen.

Indeling
Begane grond:
Op de begane grond tref je in de centrale hal de brievenbussen de videofoon en de lift naar andere verdiepingen. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid. Dit appartement heeft een eigen entree met trapopgang en parkeerplaats!

Appartement:
Het appartement beschikt over een doordachte indeling. Elke ruimte is optimaal benut waardoor het een fijne thuishaven is. Je komt het appartement binnen en treft de woonkamer met open keuken. De woonkamer bestempelen wij als modern. Er ligt een fraaie laminaatvloer en de wanden zijn in een lichte kleur afgewerkt. Hierdoor is er de perfecte basis ontstaan voor je eigen interieurstijl. De keuken staat in een rechte opstelling en is van alle gemakken voorzien: een combi-magnetron, gaskookplaat en een vaatwasser. Door de rechte opstelling profiteer je van veel opberg- en werkruimte. De keuken is uitgevoerd met een zwart werkblad en lichte fronten.
Vanuit de woonkamer is de slaapkamer toegankelijk. Door het plaatsen van een kastenwand is deze ruimte mooi gescheiden van de woonkamer. Er is genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed.

De badkamer is vanuit de slaapkamer te bereiken en beschikt over een douche, toilet en een wastafel. De ruimte is geheel betegeld. Daarnaast is er nog een inpandige bergruimte met daar de aansluiting voor de wasmachine, droger en de cv-opstelling.

Tot slot het balkon. Dit ruime balkon ligt op het zuidwesten over de gehele breedte van het appartement en is via de schuifpui in de woonkamer en de schuifpui in de slaapkamer toegankelijk. Hier zit je snel goed te genieten van het buitenleven.

Eerste week oktober wordt er een wand geplaatst met deur om de slaapkamer te kunnen afsluiten.
Zowel via de woonkamer als via de slaapkamer kan je dan het riante balkon bereiken op de zonzijde middels schuifpui.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 06 oktober 2023;
– Beschikbaar voor een éénpersoonhuishouden;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in overleg, langer termijn visie eigenaar;
– Privé parkeerplaats incl. servicekosten € 50,– per maand (verplichte afname);
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. parkeren;
– Gunning eigenaar.

Wij kunnen vooraf vrijblijvend en AVG-proof gegevens opvragen om te beoordelen of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor de woning. Indien u niet in aanmerking komt hebben wij de gelegenheid om de bezichtigingsafspraak te annuleren.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
De weg, die voert van Amersfoort naar Amsterdam; volgt voor een klein gedeelte het oude tracé van de Isseltseweg (tussen Berkelstraat en Twentseweg).