Vorstelijk wonen aan een brede rustieke laan, in het groene en vriendelijke Bergkwartier op een van de mooiste locaties van Amersfoort… Dit 4-kamer appartement gelegen op de eerste en tevens bovenste woonlaag van een kleinschalig complex. Hoewel het lijkt alsof u in het bos woont, is het station en stadscentrum slechts op fietsafstand. Als dat geen luxueuze woonomgeving is!

Indeling:
Entree complex voorzien van lift, eerste etage overloop met entree woning. Hal, toilet, wasruimte, eerste slaapkamer, werkkamer, badkamer voorzien van wastafel, douche en ligbad, riante grote slaapkamer. Middels twee openslaande deuren komt u in de riante woonkamer met fraai groen uitzicht en voorzien van houten vloer en tevens toegang tot het royale zonnige dakterras. Aangrenzend bevindt zich de dichte keuken voorzien van alle luxe.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 04 september 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Wij kunnen vooraf vrijblijvend en AVG-proof gegevens opvragen om te beoordelen of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor de woning. Indien u niet in aanmerking komt hebben wij de gelegenheid om de bezichtigingsafspraak te annuleren.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
‘Van Limburg Stirumlaan 3” Graaf Leopold van Limburg Stirum, 1758-1840, militair en politicus. Vormde met Van Hogendorp en Van der Duyn van Maasdam het driemanschap dat eind 1813 het landsbestuur op zich nam in afwachting van de komst van de latere koning Willem I.