Wonen in de Binnenstad van Amersfoort op een van de mooiste plekken!

Grachtenpand aan het Havik
Bloemendalse Binnenpoort 2a.
Door de ligging aan de oude gracht, tussen de middeleeuwse Muurhuizen, De Hof en Breestraat kun je dit met recht een “Anton Pieck-locatie” noemen. Het stadshuis met een bijzonder charmante uitstraling is gelegen aan de Bloemendalse Binnenpoort. Het appartement is vanaf 15 november ’21 leeg te aanvaarden. Je vindt op loopafstand alle belangrijke voorzieningen; winkel & horeca, het station NS, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten aan de Krommestraat, op zaterdag verse broodjes halen op de markt. Het kan hier allemaal!

Het pand is afgelopen maanden in zijn geheel gerenoveerd.
Op de begane grond is de entree, hal, (fietsen-) berging en trap naar de eerste verdieping tevens WMA opstelling en een volledig vernieuwd toilet. Op eerste verdieping bevind zich aan de voorzijde van het pand de woonkamer van ca. 20m2, nieuwe open moderne keuken voorzien van apparatuur. Volledig nieuw badkamer voorzien van wastafelmeubel en inloopdouche.

2e verdieping
Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping met ruime voorzolder en de slaapkamer met toegang tot een heerlijk zonnig dakterras van ca 6 m².

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 14 september 2023 beschikbaar;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: bepaalde tijd huurovereenkomst maximaal 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Wij kunnen vooraf vrijblijvend en AVG-proof gegevens opvragen om te beoordelen of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor de woning. Indien u niet in aanmerking komt hebben wij de gelegenheid om de bezichtigingsafspraak te annuleren.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.