Op een perfecte locatie boven het winkelcentrum Neptunusplein bevind zich een nette en ruime kamer gelegen op de bovenste etage.

Door de grote raampartijen komt er veel licht binnen. Er is een moderne witte keuken voorzien van 4 pits gasfornuis, afzuigkap en een koelkast en tevens voldoende opbergkasten/ lades zijn aanwezig. Slaapkamer ruimte zit aan rustig gelegen aan de achterzijde van de kamer en grenst aan de Badkamer ca. 5 m2 is voorzien van ruime douche, wastafel, spiegel en toilet, aparte berging met wasmachineaansluiting.
Het hele appartement is voorzien van laminaat.

Het pand is opgedeeld in 3 woonlagen. U komt binnen in een gemeenschappelijke entree. Op de bovenste etage bent u de enige bewoner.

Aantrekkelijke ligging, met een paar minuten wandelen bevind u zich in het bruisende stadscentrum van Amersfoort. Het centraal station ligt op fietsafstand. Kortom een leuke, zonnige plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, station, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid. Levendig praktisch is een goede typering voor deze locatie.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 02 oktober 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Beschikbaar een werkend éénpersoonshuishouden;
– Huurperiode: maximaal 24 maanden;
– Maandelijkse voorschot t.b.v. gas/water/elektra/internet € 125,-
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot;

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
……….
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
NB: Neptunusplein: Vernoemd naar de Romeinse god van het water en de zee. De naam is gekozen omdat de omliggende straten zijn vernoemd naar zeevaarders.