Te huur aangeboden: zeer goed onderhouden VOLLEDIG GEMEUBILEERDE royale eengezinswoning met voor- en achtertuin! De woning ligt gunstig ten opzichte van diverse voorzieningen zoals twee NS-stations, prima busverbinding met Utrecht/Uithof, meerdere scholen, het winkelcentrum, het stadspark Schothorst en op circa 10 minuten fietsafstand van het sfeervolle stadscentrum van Amersfoort. Bij de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Voor kinderen is er in de buurt van de woning een speelveld.

INDELING
BEGANE GROND:
Fraai aangelegde groene voortuin, entree, hal met gerenoveerd toilet en trapopgang, doorgang naar de Z-vormige woonkamer met zitgedeelte aan de straatzijde en eetkamer aan de tuinzijde. De keuken is halfopen en voorzien van diverse inbouw apparatuur. De achtertuin is 6 meter breed en heeft een achterom en een ruime berging.

EERSTE VERDIEPING:
Royale overloop. De twee slaapkamers zijn goed van formaat, de gehele verdieping is voorzien van een fraaie laminaatvloer, de derde kamer is ingericht als een kledingkamer.
De badkamer is voorzien van dubbele wastafel, inloopdouche en design radiator.

TWEEDE VERDIEPING:
De zolder is voorzien van een dakkapel aan zowel voor- als achterzijde. Hier zijn momenteel 2 slaapkamers. De overloop is opvallend ruim en voorzien wasmachine, tevens hangt hier een nieuwe CV installatie.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Aanvaarding per 01 november 2023;
– Huurperiode: bepaalde tijd maximaal 24 maanden;
– De woning wordt VOLLEDIG GEMEUBILEERD opgeleverd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;

Wij kunnen vooraf vrijblijvend en AVG-proof gegevens opvragen om te beoordelen of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor de woning. Indien u niet in aanmerking komt hebben wij de gelegenheid om de bezichtigingsafspraak te annuleren.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Functionarissen aan het hof, het paleis (Latijn: palatium). In het bijzonder de legendarische twaalf belangrijkste vazallen van Karel de Grote, onder wie Roland, Olivier en Turpijn.